Hjem

Velkommen til Hjelp Ugandas Barns hjemmesider

Hjelp Ugandas Barn er en frivillig organisasjon som samler inn midler for å oppføre og drive barnehjem og skolebygg for barn i Uganda. Her kan du lese mer om hvem vi er og prosjekter som det jobbes med.

[Not a valid template]

Vi har som plan å eie grunn som sentrene bygges på.  I dag har vi bygd et lite senter i Kampala, med 2 klasserom + gjesterom med bad.  I senter 2 har nå avdøde senterleder donert grunn til bygging av en boenhet samt 2 undervisningsrom.  I tillegg eget gjestehus med kjøkken for senteret.  Disse bygningene stod ferdig til skolestart i januar 2015.  I et lenger perspektiv er målet å bygge et fellessenter med grunn stor nok til at det kan dyrkes egen mat, eventuelt selge overskuddet til dekning av  skolemateriell og lærerlønninger. De bestående sentrene vil selges og inntektene investeres i hovedsenteret.

                                      Senter 2:  Fra tomterydding til ferdig senter 2015.01.30

Du kan lese mer om prosessen og videre planer og tanker, under Vårt Arbeid.

Du kan ta del i arbeidet gjennom donasjoner, fast partnerskap per måned, benytte vår samarbeidsavtale med  litauisk tannlegeklinikk (mer informasjon er under oppbygging her på hjemmesidene), eller ved å kjøpe musikk fra artister i miljøene rundt barnehjemmene, produsert og utgitt i Norge via vår samarbeidspartner Catindigo Studio. Om du ønsker oppdateringer eller nyheter om HUB, kan du melde deg på vårt nyhetsbrev. (obs. bekreftelse vil sannsynligvis komme som søppelpost, gå inn å bekreft, for å fullføre påmeldingen)

Vi håper ditt besøk her vil inspirere til å delta i prosjektene!

Våre kontonummer for givere er:

Konto for akutt nødhjelp: 9791.11.35500
Konto for bygging og drift av barnehjem: ( NO19) 97911128555
Konto for fondskapital: Lån til selvhjelp: ( NO90) 97911129799

Fadderkonto for barna 9791.11.28180
BIC (Swift) er DNBANOKK

Vår informasjonsbrosjyre: